HAMAG-BICRO ZAJAM ZA INVESTICIJE IZ NPOO

Objavljeno: 12.05.2022.

Povoljni zajmovi za poduzetnike – {NOVOST} povećan iznos zajma na 100.000,00€

 

📣HAMAG-Bicro povećao iznose povoljnih Investicijskih zajmova za poduzetnike na 💎100.00,00 eura!
💡Ako imate ideju za razvitak svojeg poslovanja i treba Vam zajam za Investiciju, slobodno nam se obratite. Pišemo poslovne planove i pripremamo svu dokumentaciju za uspješno povlačenje zajma:
🔵U okviru instrumenta „EU sljedeće generacije“, HAMAG-BICRO provoditi Financijski instrument Investicijski zajmovi namijenjen subjektima malog gospodarstva kojima će se izravno odobravati zajmovi za projekte zelene i digitalne tranzicije MSP-a te projekte usmjerene na jačanje konkurentnosti i otpornosti.
PRIHVATLJIVE NAMJENE ZAJMA
🔵 ulaganja u osnovna sredstva (materijalnu i nematerijalnu imovinu) s ciljem pokretanja ili modernizacije poslovanja, uvođenja novih tehnologija, povećanja kapaciteta, uvođenja novih proizvoda ili usluga (od faze komercijalizacije), digitalizacije poslovanja, ulaganja u ekološki prihvatljive proizvodne procese i učinkovitost resursa i sl.
🔵 obrtna sredstva najviše do 30% ugovorenog iznosa zajma
🔵podmirenje obveza nastalih najkasnije 12 mjeseci prije zaprimanja zahtjeva za zajam u HAMAG-BICRO
UVJETI I OTPLATA ZAJMA
🟢Iznos zajma: Do 100.000,00 EUR*
🟢Kamatna stopa: 0,8%
🟢Rok korištenja: 6 mjeseci od isplate zajma
🟢Poček: do 12 mjeseci ako je otplata minimalno 2
godine
🟢Rok otplate: d 1 godine do 10 godina uključujući poček
🟢Dinamika otplate: Kvartalne/mjesečne rate
🟢Instrumenti osiguranja: zadužnice korisnika zajma i vlasnika te ostali instrumenti osiguranja ovisno o procjeni rizika HAMAG-BICRO-a
🟢Naknada za odobrenje zajma: Bez naknade
🆓📞Za besplatnu provjeru prihvatljivosti i više informacija, kontaktirajte nas putem e-pošte na info@eurofinvest.hr ili na broj telefona 091/783-0871

Imate poslovnu ideju?

Započnimo vaš projekt zajedno

Pogledajte još

ZAŠTO EUROFINVEST?

Pružamo usluge savjetovanja o EU fondovima i mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava i poticaja iz EU, prekograničnih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih natječaja. Temeljimo na uspjesima, iskustvima i znanjima stečenim kroz desetogodišnje iskustvo u radu na mnogobrojnim EU i drugim natječajima.