O nama

EUROFINVEST je agencija za pružanje usluga savjetovanja o EU fondovima i mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava i poticaja iz EU, prekograničnih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih natječaja.

Nazovite nas! +385 91 783 0871

Iako je novo osnovana agencija, izgrađena je na uspjesima, iskustvima i znanjima stečenim kroz desetogodišnje iskustvo u radu vlasnice na mnogobrojnim EU i drugim natječajima.

EUROFINVEST danas ima mogućnost i viziju učiniti više jer je Hrvatskoj u idućem sedmogodišnjem 2021-2027 razdoblju dostupno 24,2 milijarde eura iz europskog proračuna. No da bismo ih povukli, treba se usmjeriti na stvaranje pametnijeg, zelenijeg, povezanijeg, socijalno osjetljivijeg te održivog i integriranijeg društva.

EU fondovi i za njih vezane procedure se konstantno digitalno transformiraju te smo spremni  za izazove digitalnog doba koje zahtijeva nove načine razmišljanja i djelovanja. Poslujemo digitalnim putem ali nismo zaboravili i da je sastanak uživo jedan od najkvalitetnijih načina komunikacije, te se s klijentima rado sastajemo u našem uredu.

Naš moto je: Bespovratna sredstva su najbolja sredstva!

Bespovratna sredstva su najbolja sredstva!

5/5

Naše usluge

EU fondovi i za njih vezane procedure se konstantno digitalno transformiraju te smo spremni  za izazove digitalnog doba koje zahtijeva nove načine razmišljanja i djelovanja.

Pošaljite upit